Skoči na glavno vsebino
Select Page

GOVORILNE URE

Govorilne ure bodo praviloma vsak tretji četrtek v mesecu, in sicer za vse razrede od 16. ure dalje. Govorilne ure imajo tudi učitelji in strokovni delavci, ki niso razredniki, svetovalna služba ter vrtec. V času govorilnih ur je na razpolago tudi ravnatelj, vendar se je potrebno z njim v naprej dogovoriti.

Prvi roditeljski sestanek: v četrtek, 14. septembra ob 16.00 uri v telovadnici šole. Vsebina: uvodni pozdrav ravnatelja in podajanje osnovnih informacij. Sledil je rod. sest. po oddelkih z razrednikom  – kratek pregled dela in življenja šole skozi šolsko leto 2023/2024, »publikacija« za šolsko leto 2023/24, novosti na področju zakonodaje in ostale aktualnosti ter volitve delegatov v Svet staršev.

Vsak nadaljni roditeljski sestanek bo namenjen predvsem pregledu dela čez šolsko leto, že prej pa se bodo nekateri posvetili pripravam na odhod v šolo v naravi tam, kjer bo organizirana in bo dovolj interesa, organizaciji in izvedbi strokovnih ekskurzij v šolskem letu.

Po potrebi lahko razredniki skličejo tudi več roditeljskih sestankov, kot je planirano v LDN šole.

RAZPORED POPOLDANSKIH GOVORILNIH UR za tekoče šolsko leto:

OKT NOV DEC JAN FEB MAR APR MAJ JUN
5. 10. 16. 11. 14. 12.
21. 12. Lok.
18. 01. 15 .02. 21. 03.
18. 03. Lok.
18. 04. 16. 05. 13. 06.

Dopoldanska tedenska govorilna ura je določena po urniku in prilagojena urniku učitelja. Le-ta sporoči termin staršem v mesecu septembru.

POMEMBNO

V želji izboljšati in olajšati komunikacijo smo uvedli najavljanje obiska na govorilnih urah. Prosimo, da pravočasno najavite vaš prihod na govorilno uro pri razredniku ali učitelju. To lahko storite na dva načina:
– pošljete epošto posameznemu učitelju (seznam najdete TUKAJ)

ali
– izpolnite spletni obrazec:

(Skupno 764 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST